Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

Kreativno šišanje i sređivanje pasa

Korisnička ocjena:  / 4

Kreativno sređivanje vaših kućnih ljubimaca - pasa - nova je ludost u Americi i Velikoj Britaniji! Jadni psi kraj takvih vlasnika.

Opširnije...

Biste li i vi željeli ovakvog kućnog ljubimca?

Korisnička ocjena:  / 0

Budite pošteni prema sebi pa odgovorite - nakon gledanja slika!

Opširnije...

Ljubimci. Sami u kući !? Katastrofa na pomolu! Dio drugi.

Korisnička ocjena:  / 0

Nastavak vrlo posjećene galerije istog imena i tematike koju možete naći na ovom linku - Ljubimci. Sami u kući !? Katastrofa na pomolu! Ništa manje poučne slike posljedica imanja ne zamorca nego pasa, mačaka i slično!

Opširnije...

Clickering (Klikering) metoda dresure pasa

Korisnička ocjena:  / 4

Klikering metoda je donijela pravu revoluciju u obuku pasa. Danas se taj alat koristi gotovo svuda - u socijalizaciji štenaca, osnovnoj obuci, sportovima, sprečavanju neželjenog ponašanja, kao i ozbiljnijim ''zanimanjima'' – obuci za vodiče slijepih, u pet therapy, traženju narkotika,...

Opširnije...

Natjecanje za najružnijeg psa 2010

Korisnička ocjena:  / 3

Ovdje ćete vidjeti kandidate na izboru za najružnijeg psa na 22. godišnjem World's Ugliest Dog takmičenju održanom u Petalumi, Kalifornija. A pobjednik je četverogodišnji Chihuahua mješanac Princess Abby Francis.

Opširnije...

Himalajska mačka - lijepa i zabavna

Korisnička ocjena:  / 7

Himalajska mačka (Colorpoint perzijaner) je rasa domaće mačke, dugačke dlake, plavih očiju i colorpointom sličnim kao kod sijamskih mačaka. Himalajska mačka je termin koji se upotrebljava u Americi, dok se u Europi upotrebljava i naziv Color point perzijska mačka (perzijska mačka sa obilježjima u boji). Pogledajte nekoliko slika.

Opširnije...

Najviši pas na svijetu ikad (po Guinnessu) - Doga Veliki George od 111 kg!

Korisnička ocjena:  / 27

Četverogodišnji Veliki George službeno je proglašen za najvišeg psa na svijetu ikada i ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda. Veliki George je danska doga visoka 109 centimetara i teška 111 kilograma. Njegov vlasnik, David Nesser iz Tucsona u Arizoni kaže kako Veliki George pojede 50 kilograma hrane svaki mjesec i kako u kući ima svoj "kraljevski" krevet.

Opširnije...

Udruga 051

PRETRAŽIVANJE

Jezici

Posjećenost

8649932
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
2319
4302
10604
8618019
93258
111967

Vaš IP: 54.80.93.234
Sad je 28.06.2017 12:26:22