Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Razno

Croinfodesnogore02

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

"Uvod u anatomiju", serija koja je zahvaljujući nezapamćenom uspjehu diljem svijeta ušla u ekskluzivno društvo kultnih televizijskih projekata, podsjetit će nas kako ni međuljudski odnosi, ni medicina ne mogu biti promatrani crno-bijelo jer pravi je život obojen nijansama sive boje. Ovdje pročitajte sadržaj epizoda šeste sezone...

Na ovom linku - Epizode 6. sezone - možete online pogledati sve epizode ove sezone!

 

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona - sadržaj svih epizoda.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 01. ep.: GOOD MOURNING

Georgovea smrt potresla je bolnički tim i svatko pronalazi način kako se nositi sa smrću kolege i prijatelja. Njegova majka će morati u najtežem trenutku u životu donijeti odluku što učiniti s organima svoga sina. U međuvremenu, šef se mora suočiti s neugodnim iznenađenjem, Derek prima neočekivanu ponudu za posao, a Lexie se sprijateljuje s mladom pacijenticom koja ima ozbiljne ozljede.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 02. ep.: GOODBYE

Cristina i Owen shvaćaju kako će vrlo teško uspjeti poslušati savjet doktora Wyatta da se suzdržavaju od seksa. Meredith i Derek nemaju tih problema, pa svoj brak konzumiraju gdje god se nađu. Izzie se još ne uspijeva pomiriti s Georgeovom smrću. Richard obznanjuje kako će se Seattle Grace spojiti s bolnicom Mercy West.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 03. ep.: I ALWAYS FEEL LIKE SOMEBODY'S WATCHIN' ME

Nakon što je dovršeno spajanje bolnica Seattle Grace i Mercy West, cijelo se bolničko osoblje trudi predstaviti u što boljem svijetlu kako ne bi bili uključeni u brojčane redukcije izazvane nužnošću smanjivanja financijskih troškova. Doktorica Bailey i Alex imaju dodatne probleme kada njihovu pacijenticu posjeti sin shizofrenik. Izzie se vraća kirurgiji.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 04. ep.: TAINTED OBLIGATION

Thatcher, Meredithin i Lexin otac, dolazi u Seattle Grace u teškome zdravstvenom stanju. Zbog problema s alkoholizmom otkazuje mu jetra, a pomoć u vidu transplantacije može dobiti samo od nekoga od članova obitelji. Pokušavajući odrediti svoju odgovornost u cijeloj situaciji, Meredith naizmjenično osjeća bijes i krivnju. Marku se obraća pacijent čiji problem ostatak njegove obitelji ne smatra problemom.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 05. ep.: INVASION

Proces spajanja Mercy Westa i Seattle Gracea uzrokuje sukobima rezidenata dvaju bolnica, koji se grčevito bore za najbolje slučajeve i svoje karijere. Kada se Callien otac pojavi u bolnici zajedno sa svećenikom, kako bi je pokušao uvjeriti da se odrekne svoje homoseksualnosti, Arizona je podrži i ohrabri. Nakon pogreške u procesu donacije bubrega jednom pacijentu, Izzie je otpuštena. Ostavlja pismo Alexu i nestaje...

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 06. ep.: I SAW WHAT I SAW

Nakon što žrtva požara neočekivano umre usred kaosa koji je zavladao hitnom službom, šefovi i uprava počinju ispitivati sve uključene kako bi doznali što se zaista dogodilo, te kako bi pronašli krivca. Svi zaposlenici Mercy Westa i Seattle Gracea vrlo čvrsto brane sve počinjene postupke, kako bi sačuvali svoja radna mjesta. Naposljetku, April Kepner biva otpuštena.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 07. ep.: GIVE PEACE A CHANCE

Isaac je bolnički laboratorijski stručnjak, kojemu je na kralježnici dijagnosticiran tulum koji se izgleda ne može operirati. Međutim, oboljeli se obraća Dereku s molbom da doktor ipak pokuša nemoguće. Richard se protivi obavljanju riskantne operacije, pa Derek testira šefov autoritet.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 08. ep.: INVEST IN LOVE

Bolnici Seattle Grace roditelji Arizonina desetogodišnjeg pacijenta uplate izdašne donaciju, no ona se nađe u sukobu interesa kada se dječaku stanje ozbiljno pogorša. U međuvremenu, Cristina i Owen istražuje granice slobode njihova privatnog odnosa na radnom mjestu. Kao da mu prethodno iznenađenje nijebilo dovoljno, Alex mora još i podmiriti Izziene bolničke račune.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 09. ep.: NEW HISTORY

Nakon što Owen zaposli svoga kolegu iz iračkog rata, doktora Teddyja Altmana, na poziciju novoga kiruruga, Cristina počinje ispitivati Altmanove prave sposobnosti, te njihov prijašnji odnos. U međuvremenu, Izzie se vraća u Seattle Grace dok njezin srednjoškolski mentor traži tretman za svoju demenciju. Richardove odgovornosti, uvećane nakon spajanja, uzimaju svoj danak u stresu.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 10. ep.: HOLIDAZE

Dok prolaze Dan zahvalnosti, Božić i Nova godina, Mirandu posjeti njezin otac William, koji nimalo ne odobrava gotovo nijedan od njezinih životnih izbora. Mark i Lexie se moraju suočiti sa šokantnim dolaskom žene iz prošlosti, a Thatcher Grey propituje šefovo nedavno ponašanje. Cristina sumnja kako Owen i Teddy imaju nekih neriješenih problema.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 11. ep.: BLINK

Mark šalje Addison u Seattle kako bi pripomogla u vrlo zahtjevnoj i složenoj operaciji njegove trudne kćeri. Kada Teddy Cristini povjeri vodstvo na drugome složenom zahvatu, Owenu njegovi motivi nisu ni najmanje jasni. Derekove sumnje bujaju nakon što šef kao svoju asistenticu na operaciji izabere upravo Meredith..  

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 12. ep.: I LIKE YOU SO MUCH BETTER WHEN YOU'RE NAKED

Postavši svjestan Richardovog problema s pićem, Derek mu se suprotstavi, zabrinut za svoga prijatelja, ali i za funkcioniranje bolnice. Izzie se vraća, nadajući se kako će se uspjeti pomiriti s Alexom. Nakon Cristinina iznenađujućeg priznanja, tenzije između nje, Teddyja i Owena gotovo da se mogu rezati nožem.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 13. ep.: STATE OF LOVE AND TRUST

Derekov prvi dan šefovanja pokvarit će neočekivana kriza kada se pacijent doktorice Bailey i Meredith probudi usred operacije, unatoč tome što je bio primio anesteziju. Alexov je red na dužnost u pedijatriji, gdje se susreće s ocem koji je uvjeren kako se njegov sin samo pretvara da je bolestan, kako ne bi morao ići u školu. Mark odbija razgovarati s Lexie, kojoj je srce slomljeno, a Owenov utjecaj brine Cristinu.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 14. ep.: VALENTINE'S DAY MASSACRE

Na samo Valentinovo, doktori imaju pune ruke posla, jer liječe desetke ljudi koji su se našli u popularnom restoranu upravo kada se urušio njegov krov. Kao novi šef kirurgije, Derek se muči uskladiti svoj novi raspored sa starim obavezama, a Meredith je također u gužvi, kao šefova supruga. Mark i Callie se udružuju kako bi nagovorili Sloan da učini najbolje za svoju bebu.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 15. ep.: THE TIME WARP

U svojoj novoj ulozi šefa, Derek ponovno pokreće seriju bolničkih predavanja, na kojima iskusniji doktori ostalima prepričavaju ključne slučajeve svojih karijera. Doktorica Bailey prisjeća se svojih početaka, kada je još uvijek bila iznimno sramežljiva; Callie pripovijeda o jednom slučaju dječje paralize; a Richard se sjeća vremena kada je zajedno s Ellisom liječio pacijenta kojemu je među prvima bio dijagnosticiran virus nazvan GRID, koji je kasnije dobio drugo ime – AIDS.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 16. ep.: PERFECT LITTLE ACCIDENT

Kada slavni kirurg Harper Avery završi u bolnici zbog naglih zdravstvenih komplikacija, cijelo će se bolničko osoblje iznenaditi kada dozna da je netko od njih u rodu s tom liječničkom legendom. Averyjev neuobičajen zahtjev za vrstom operacije izazvat će sukob između Dereka i Richarda, koji na situaciju imaju različite poglede. U međuvremenu, Callie i Arizona pokušavaju pomoći Teddyju i Sloanu da zaborave svoje prošlosti.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 17. ep.: PUSH

Kada se u bolnici pojavi pacijent koji treba izrazito složenu operaciju kako bi preživio, Richard i Owen se počnu nadmetati za priliku da je obave. Odluku će morati donijeti Derek, koji naposljetku zadatak dodjeljuje Owenu, zbog čega je Richard ogorčen. U međuvremenu, Baileyca se mora smiriti i nositi s vlastitim demonima tijekom nervoznog pripremanja za još jedan spoj s Benom.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 18. ep.: SUICIDE IS PAINLESS

Kada Teddyn pacijent nedvosmisleno zatraži obustavu bolnog tretmana, te time nužno i iskaže želju za što bržom smrću, ona se obraća Huntu za pomoć. Cijela situacija Hunta potakne na prisjećanje na život u ratu i bivši odnos s Teddy. U međuvremenu, Callie i Arizona raziđu se u razmišljanjima o zajedničkoj budućnosti, a Richard se trudi prilagoditi svojoj novoj ulozi kirurga.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 19. ep.: SYMPATHY FOR THE PARENTS

U bolnicu dolazi Alexov mlađi brat Aaron, kojemu je nužan složen kirurški zahvat, za koji njegova obitelj nema novaca. Alex se stoga trudi dobiti dozvolu od Baileyce za izvođenje pro bono operacije. Situacija se dodatno zakomplicira kada Aaron obznani kako se Alex nije čuo sa svojom obitelji otkako je stigao u Seattle, kasnije otkrivajući i još neke tajne iz Alexove prošlosti.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 20. ep.: HOOK, LINE AND SINNER

Sloan uhvate trudovi upravo u trenutku kada se vrati u Markov stan, u kojem se uz njega nalaze još i Teddy te još uvijek posvađane Callie i Arizona. Svi će joj oni pomoći da dijete porodi što bezbolnije. Kasnije, Teddy dozna za poziv koji je Derek poslao slavnom kirurgu Tomu Evansu, pa se zabrine za svoju budućnost u bolnici. Cijeli tim pokušava pomoći kapetanu broda za lov na škampe, probodenom golemom udicom.

 

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 21. ep.: HOW INSENSITIVE

Prije negoli bolnica preuzme slučaj gotovo 350 kilograma teškog bolesnika s nizom zdravstvenih problema, Baileyca će ekipi održati ubrzani tečaj opreznog ophođenja. Međutim, doktore zaista ništa neće moći pripremiti za ovaj slučaj. U međuvremenu, Derek se suočava s mužem bivše pacijentice, a Cristina si druženjem s kćeri srčanog bolesnika otvara stare rane.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 22. ep.: SHINY HAPPY PEOPLE

Znatno stariji pacijent, koji je u bolnicu primljen radi srčanih problema, u čekaonici prepozna lice svoje davno izgubljene ljubavi koja je primljena u hitnu ambulantu zbog prijeloma ruke. Dok slušaju njihovu ljubavnu priču, neki od bolničkog osoblja prepoznaju  sebe… U međuvremenu, Karev liječi problematičnu tinejdžericu (Demi Lovato) koju su roditelji prijavili u bolnicu zbog shizofrenije, a Meredith prizna Cristini svoje sumnje u vezi Owena.

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 23. ep.: SANCTUARY

Meredith je okupirana iznenađujućom vijesti koju je tek saznala. I dok ona razmišlja o promjeni koja će joj se dogoditi u životu, u bolnici se počinje događati nezamisliva drama. Naime, Gary Clark, koji se vratio kako bi osvetio ženinu smrt, pištoljem kreće u divljački pohod po hodnicima namjeravajući ubiti odgovorne doktore koji su pustili njegovu ženu da umre...

Uvod u anatomiju / Grey's Anatomy - 6. sezona / 24. ep.: DEATH AND ALL HIS FRIENDS

Tijekom talačke krize Garyja Clarka, svaki član osoblja bolnice Seattle Grace prolazi kroz ekstremne kušnje i nevolje. Naime, Cristina je pod velikim pritiskom jer je primorana spasiti život dragoj osobi, Arizona i Callie ponovo su preispitale svoj odnos zbog Arizoninog iznenadnog prosvjetljenja, a Bailey pokušava spasiti živote ranjenika s ograničenim resursima.

 

Sadržaje svih priješnjih sezona pročitajte na ovom linku - Grey's Anatomy - all seasons.

(izvor,RTL,croinfo.net soap team)