Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/croinfo1/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Home

Vijesti iz regije

Hrvatska

Svijet

Zanimljivosti

Razno

Sport

Razno

Croinfodesnogore02

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Umma

Glumica je već bila zaštitno lice za Lancomeov parfem Miracle, a ovog puta je potpisala ugovor s drugom kozmetičkom kućom koja još ne želi iznositi detalje o njihovoj mirisnoj poslastici.

Zaštitno lice novoga Givenchyjeva parfema je glumica Uma Thurman. Dugugodišnja muza Quentina Tarantina tako će na tom mjestu zamijeniti glumicu Liv Tyler, i postati nova promotorica ove prestižne francuske modne kuće. Njihove mirisne kapljice, smatraju u Givenchyju, najbolje će promovirati lijepa Uma.

Doduše, dok su o reklamnoj kampanji poznati mnogi detalji, još se uvijek baš ništa ne zna o sastojku parfema koji će zasigurno biti hit. Zasad je samo poznato da će ove jeseni biti predstavljen u Europi, a iduće godine i u Americi. Ne znam se čak ni kako će se zvati.

Umi Thurman ovo neće biti prvi ovakakv "izlet" u svijet parfema. Prije nekoliko godina bila je zaštitno lice Lancomeova parfema Miracle, no s njima je sad na sudu jer su reklame s njom u glavnoj ulozi nastavili koristiti i nakon isteka ugovora. Glumica zbog toga traži 15 milijuna dolara odštete, a njezini odvjetnici tvrde da bi traženi iznos mogla dobiti.

(nacional, croinfo.net)